Español  ·  Català
24 de octubre de 2020
Estàs a: Carns Pont  >  Envasats

Envasats

imagen

Avantatges clau:

  • Servei integral.
  • Màxim assortiment.
  • Presentacions i formats diversos.

Comptem amb un línia completa de productes filetejats i envasats, desenvolupats per respondre eficaçment als reptes de la distribució a nivell d'autoserveis.

L'oferta de productes compren la vedella, bou , xai, porc i elaborats frescos.

Tota aquesta línia de productes es va iniciar el 1.996, incorporant maquinària d'envasat en sistema d'Atmosfera Protectora (EAP) i de tipus tradicional mitjançant film retràctil, havent sigut pioners en tot aquest tipus d’envasats per lliure servei.

Treballem conjuntament amb els nostres clients amb la finalitat d'introduir noves formes de presentació (colors, materials) i adequant la gamma a les noves necessitats que van apareixent a nivell de consumidor. La nostra filosofia, en aquest tipus de productes, es basa en la millora contínua en tots els detalls que intervenen tant en el procés com en la comercialització i col•locació del producte en els lineals.

Personalitzem el producte d'acord amb la codificació del client, nom, etc., tractant de forma totalment automàtica la gestió de preus de venda i l'etiquetatge de productes a partir de comandes de venda.

Tots els productes són manipulats dins unes condicions extremes d'higiene, d'acord amb les normatives actuals de la UE, acomplint les màximes normes de qualitat aplicables.