Español  ·  Català
24 de octubre de 2020
Estàs a: Carns Pont  >  Chateau Blanc

Chateau Blanc

imagen

Avantatges clau:

  • Especialitats
  • Qualitat i innovació.
  • Pa molt hidratat, vida molt llarga.
  • Diferents tecnologies.
  • Amplia gamma de productes.

Distribuïm des de l’any 2010 els productes del fabricant i elaborador francès Chateau Blanc. Es tracta possiblement de la industria mes innovadora i amb una capacitat mes gran per portar al mercat productes de pa i pastisseria de qualitat. Chateau Blanc pertany al grup Holder amb altres marques ben conegudes com la xarxa de forns Paul o les pastisseries Ladurée amb establiments a França i arreu del mon.

Dins del portfoli de productes ens trobem amb tot tipus de productes de pa, pastisseria i especialitats salades com les quiches. Tenim una línia de productes que pot abastir des del restaurador o el càtering amb panets o bolleria, així com forns o elaboradors locals que busquen complementar la seva pròpia producció amb productes de qualitat que els permet diferenciar la seva oferta amb noves propostes de sabor o presentacions sorprenents.

Croissants i especialitats dolces a base de mantega, delicadeses com els macarons amb diferents mides i diversitat de gustos, pans amb unes barreges de tipus de cereals o farines amb una hidratació molt alta que permet la seva conservació per mes de dos dies a plena satisfacció del consumidor, etc.

Qualitat i tradició, el pa del futur respectant la tradició de sempre.