Español  ·  Català
07 de juliol de 2020
Estàs a: Carns Pont  >  Boví

Boví

imagen

Avantatges clau:

  • Diversitat de productes
  • Presentació d'acord amb les necessitats del client (sencer, buit, etc.)
  • Maduració òptima
  • Servei diari

Es comercialitzen canals de vedella, anoll i bou d'origen 100% nacional. Comptem amb una sèrie de qualitats perfectament classificades per pesos, conformacions, sexe (mascles i femelles) i altres característiques amb la finalitat de poder servir el perfil de producte que requereix cada client.

Les canals que entren a les nostres instal•lacions són seleccionades d'acord amb uns patrons de qualitat prèviament acordats amb els nostres proveïdors, passant de la mateixa manera un control minuciós a la recepció per part de personal capacitat.

Tenim implantat un sistema de control i traçabilitat avançat que ens permet respondre no únicament amb el que fixa la legislació sinó altres paràmetres propis de cada tipus de client. Aquest control neix a les granges subministradores del nostre grup i avançant en totes les etapes del procés incloent el sacrifici i el especejament, permetent garantir la màxima regularitat en el producte final responent a les expectatives del client.

Només les canals que compten amb la qualitat apropiada entren en el nostre procés d'especejament. Actualment correspon al nucli central de la nostra activitat, primant la qualitat de l'especejament i comptant amb empleats d'alta qualificació professional.

Es serveixen les peces que requereix el client d'acord amb les seves pròpies necessitats. Això aporta una major flexibilitat en les seves compres i fa que el punt de venda es despreocupi de tots els problemes relacionats amb el procés, el rendiment, etc
En aquest sentit, podem servir la carn amb la maduració adequada d’acord amb les especificacions del client. Amb la maduració a temperatura i humitats controlades es guanya amb tendresa i sabor, mitjançant un procés natural d’evaporació d’un percentatge d’aigua superior al 18% del pes original. La maduració optima es la que es pot fer amb una peça sencera com la mitjana o la cuixa.

Comptem també amb la distribució de canals (femelles) certificades pel Consell Regulador de Ternera Gallega així com altres productes propis d’altres IGP.

Els minoristes poden augmentar les seves vendes gràcies a la facilitat de disposar des productes adequats sense els lligams que se'n deriven de la compra per canals.